Adde SM0SHG rapporterar från radiomässan i Dayton

Posted by Erik SM7DZV on 20 maj, 2015 in Nyheter |

IMG_7526_redVärldens största amatörradiomässa har nyligen avslutats i Dayton Ohio, USA. Adde SM0SHG och Tore SM0DZB var två av de svenska besökarna.
Adde har mejlat över en bunt bilder till redaktionen. Vi plockar tre av dem: Adde fotograferad tillsammans med Francis W3LPL från Glenwood, MD. Francis är kändis i contestvärlden. Bland besökare i Dayton mötte Adde och Tore även japanen ”Zorro” JH1AJT, en verklig kändis i DX-världen. Zorro blev även utnämnd till DX’er of the year.
Ur Addes bilder plockar vi fotot av en prob till en Bird 43-a, där proben talar sitt eget språk: Kortvåg, QRO.

Att det finns allt att köpa från stora vakumkondensatorer till PA-spolar och komponenter av alla de slag känner vi till. Vi låter bilden av begagnade mikrofoner till salu symbolisera överflödet. Om överflödet ska betecknas som junk eller surplus överlåter vi åt dej som läsare att avgöra.

Vi tackar Adde för rapporten. Här är en länk, bland annat med inbjudan till nästa års amatörradiomässa. Biggest in the world.

FullSizeRenderMikrofoner

Red. not.: Vi har problem med hur bildtexterna visas. Vi avstår därför från bildtexter tills problemet har lösts. Vad bilderna föreställer finns redovisat i artikeln.

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com