Sambandsutbildning på Eskilstuna flygplats.

Posted by Erik SM7DZV on 27 maj, 2015 in Nyheter |
DSC_0022_red

.

Bilden: Ulf Malmgren, SM4CKW, får skaderapportering från flygplan SE-KHP
på fast Rakelterminal i Trafikverkets röda Mobisol (mobil sambands- och ledningsenhet).

DSC_0019_redUlf övar på Eskilstuna flygplats tillsammans med ett antal radioamatörer och FRO-medlemmar i FFK (Frivilliga Flygkåren) RSU (regionala samverkansutbildning). Deltagarna är avtalsbundna i Trafikverkets Krisberedskap resp Svenska Kraftnät. Övningen inleddes under söndagseftermiddagen och avslutades på tisdagskvällen.
Bland deltagarna finns bland annat Rolf SA3BJR, Stefan SM6VAT, Ulf SM4CKW, Gert SM5DHQ och Anders SM6GT. Ur FRO:s Molosteam / Svenska kraftnät deltog Frank SM6NPE, Fredrik T, Hans SM6YXW, Henrik SA5BVH och Christopher SM5YLG.

73 de Anders SM6GT

Print Friendly, PDF & Email

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com