RSGB: National Radio Centre uppdaterat
med toppmodern teknik

Posted by Erik SM7DZV on 2 juni, 2015 in Nyheter |
GB3RS on the air

GB3RS On Air.

RSGB

RSGB rapporterar att National Radio Centre i Bletchley Park, Buckinghamshire, har uppgraderats med ny toppmodern teknik. Museet täcker utvecklingen från de första uppfinningarna kring radioteknik under sent 1800-tal till framtidens radioutveckling.

Ta med kopia på licensen
Besökare kommer att kunna se filmer och prova på interaktiva visningar, delta handgripliga experiment samt också få möjligheter att ”go on the air”, köra radio själva. Besökare som har egna amatörradiolicenser är välkomna att prova stationen en kort stund, om omständigheterna tillåter. Besökande radioamatörer måste dock tänka på att ta med sig en kopia av sin licens för att slsäppas fram till stationen.

Länkar
Länk till nyhetsartikeln
Länk till National Radio Centre
Länk till RSGB

 

//Erik SM7DZV

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com