SSA fyller 90 år den 23 september
Firar med specialsignalerna SC90SSA och SJ90SSA

Posted by Erik SM7DZV on 19 september, 2015 in Nyheter |

ssalogo_43x92 (1)Uppdaterat 2015-09-23 med kontaktuppgifter för anmälan.

Eric SM6JSM rapporterar i veckans SSA-Bulletin om SSA:s 90-årsfirande. SSA fyller 90 år den 23 september, räknat från den dag styrelsen konstituerade sig 1925.

– Vi har tänkt fira detta jubileumsår på flera sätt, bl.a. med två specialsignaler. Signalerna blir tillgängliga från den 23 september 2015 och högst ett år framåt. Alla medlemmar, enskilda och klubbar, kan boka signalerna för minst en dag och max en vecka i taget. Är du en av dem som skulle vilja köra med någon av SSA:s specialsignaler under jubileumsåret? Gör i så fall så här:

Kontaktuppgifter
Kontakta Bosse SM7HZK på e-post sm7hzk@ssa.se. I mailet till Bosse skriver du vilken signal du vill boka och för vilken tidsperiod (hela dygn) du önskar använda den. Du kan senare återkomma med önskemål om fler perioder. Det går också bra att ringa Bosse på telefon 0766-550077 ,

Enkla regler
De enkla reglerna är följande: Signalerna är SC9ØSSA på CW och digitala moder (Sweden Celebrates) och SJ9ØSSA på foni (Swedish Jubilee). QSL-kort trycks centralt och du får vara beredda på att hjälpa till med besvarandet av inkomna kort via SSA:s QSL-byrå.

Logg
Kopia av den elektroniska loggen (helst i ADIF-format) mailas till sm7hzk@ssa.se och signal@ssa.se . Papperslogg godtas också.

Print Friendly, PDF & Email

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com