Fox telemetridekodermjukvara nu tillgänglig

Posted by Erik SM7DZV on 23 september, 2015 in Nyheter |

ARRLARRL rapporterar att AMSAT har meddelat att Fox telemetridekoder, FoxTelem version 1.0 (mjukvara), har släppts så att stationer kan sätta upp, testa och avlusa sina markstationer innan uppskjutningen den 8 oktober av Fox-1A satelliten. FoxTelem programvara används för av avmodulera, lagra och analysera telemetridata frånh AMSATs Fox serier of Cube-satelliter. Fram till dess att Fox-1A skjuts upp kan användare får klart att allt fungerar genom att använda en testfil i WAV-format. Testfilen finns tillgänglig från AMSAT.
(Klicka på logotypen för att läsa hela ARRL:s nyhetsnotis.)

Print Friendly, PDF & Email

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com