Täby plan B: Inte helt klart
med nya lokalerna för SSA:s årsmöte 2016

Posted by Erik SM7DZV on 7 november, 2015 in Nyheter |
Uppdaterat 2015-11-07 klockan 1805.

TSA meddelar att avtalen som rör SSA:s årsmöte ännu inte är signerade. Klubben har hittat lokaler man är intresserade av och avvaktar slutliga offerter och avtal. Info kommer på klubbens hemsida, så snart den föreligger. Stay tuned…

==============
Publicerat 5 november

Täby sändaramatörerTäby Sändaramatörer, TSA, har tvingats byta lokal för SSA:s årsmöte 2016. Skälet är att det hotell, som man tidigare hade förhandlat klart med, och där allt kunde rymmas under ett tak, plötsligt omvandlades till flyktingmottagning.

TSA fick därför se sig om efter ett annat alternativ. Klubben har hittat nya platser, där årsmötet och kringarrangemang kan hållas, men avtalen är ännu inte klara och signerade.

Klubben planerar för att årsmötesförhandlingar, föredrag, presentationer samt utställning ska kunna genomföras på en skola nära Täby Centrum. För hotellrum och bankett anlitas ett hotell i närheten.

Notera datum: 23 – 24 april 2016
Årsmötet kommer att genomföras den 23 – 24 april 2016.

– Notera datum och reservera tiden för SSA-årsmötet 2016, hälsar arrangörerna. TSA återkommer i nästa QTC med detaljer och prisinformation. Se även klubbens hemsida www.sk0mt.net.

Tar emot förslag
– Vi tar gärna emot fler förslag till presentationer. Här är länken till klubbens efterlysning: Presentationer_SSA_2016_final-1
Välkomna till Täby 2016 –  Täby Sändaramatörer TSA

Print Friendly, PDF & Email

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com