Blåsigt under de närmaste dagarna
— Står din antenn rycken?

Posted by Erik SM7DZV on 9 november, 2015 in Nyheter |
Windity Sundsvall

Windyty.com: Klicka på bilden för att datera upp prognosen. Fyll i namnet på din ort och spara som bokmärket, så kan du hålla dej beredd innan stormen sätter igång. Kartbilden visar Sundsvalls tätortsområde – Sveriges geografiska mittpunkt.

Står din antenn rycken i blåsten som väntas under de närmaste dagarna? Prognoserna pekar på risk på en del håll för 20 meter per sekund mot senare delen av veckan. Klicka på kartan för att uppdatera. Fyll i namnet på din ort i sökrutan uppe till vänster och spara som bokmärke. (Länken till windyty.com hittar du alltid under fliken Åska i vår verktygslådemeny.)

Erik SM7DZV

Print Friendly, PDF & Email

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com