Idag går SM4JMY – Wolfgang på SRS – i pension

Posted by Erik SM7DZV on 18 december, 2015 in Nyheter |
Wolfgang

Wolfgang SM4JMY gjorde sin sista arbetsdag på SRS idag. Från och med i morgon går han i pension.
FOTO SRS AB.

Idag (läs 18 december 2015) går Wolfgang Wündsch SM4JMY i pension.

Genom sitt arbete som säljare av amatörradioprodukter vid SRS Swedish Radio Supply i Karlstad är Wolfgang mycket välkänd och mycket uppskattad bland Sveriges radioamatörer.

SRS ansikte mot radioamatörerna
Under många år har Roy SM4FPD och Wolfgang varit SRS ansikten utåt, när företaget deltagit i ett mycket stort antal amatörradiomässor och amatörradioloppisar runt om i Sverige. Roy har tidigare gått i pension. Idag är det Wolfgangs tur.

Wolfgang har just fyllt 63 år. Han går därmed lite tidigare än den vanliga pensionsåldern.

Läs Wolfgangs tack- och hej då-mejl:

Vill tacka alla jättetrevliga
Jag vill passa på att tacka alla jättetrevliga och fantastiska kunder som gjort att jag har haft jobb i alla år. Dessutom ett drömjobb och på en arbetsplats som man bara kan trivas på.

37 år
Genom åren 37, sammanlagt, har jag dessutom fått många fantastiska vänner. Jag har ju dessutom haft äran att träffa många personligen, på några av de många utställningar och loppisar som jag besökt genom åren.

Många vänner
Jag har alltid känt mig välkommen, vart man än kommit. HAM radio måste var den bästa hobbyn, om man vill få fina vänner. Dessutom vänner över hela Sverige. Ja t.o.m. i andra länder.

Kundtjänst
Om ni behöver hjälp eller beställa, så finns det ett helt gäng som ställer upp. Kontakta kundtjanst@srsab.se, så ser de till att du får hjälp. Man kan också ringa på 054 67 05 10 direkt till kundtjänst. Dock har det visat sig, att få support fungerar bäst och snabbast via email.

73 de
Wolfgang

Print Friendly, PDF & Email

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com