God Jul och Gott Nytt 2016

Posted by Erik SM7DZV on 24 december, 2015 in Nyheter |
Gott Nytt 2016_webb

Snö var det ont om, men norrsken var mycket vanligt under den gångna hösten. Till norrsken har ju alla radioamatörer en relation. För en del är det bra, för andra botten.
 
FOTO: Yngve SM2YIP, Tansjärv, Överkalix.

En jul när mer än halva Sverige saknar snötäckt mark passar det dåligt att använda en traditionell vinterbild som julkort. Hösten har emellertid kännetecknats av återkommande kraftiga norrsken. Vi tackar  Yngve SM2YIP i Tansjärv, som ställt den färgsprakande norrskensbilden till vårt förfogande.

Tack till alla läsare och medarbetare
Redaktionen vill passa på tillfället att tacka alla läsare som följer oss i alla konditioner. Ett speciellt tack till alla som genom många tips, bilder och artiklar hjälpt till att fylla vårt nyhetsmagasin om amatörradio med innehåll.

Den som inte syns finns inte
Fortsätt tipsa, så kan vi göra nyhetsmagasinet ännu bättre, ännu mera aktuellt och nyhetsfyllt under 2016. Det finns faktiskt substans bakom det gamla talesättet att den som inte syns, den finns inte. Gör amatörradion i Sverige synlig under 2016!

73 de
Erik SM7DZV


Publicerat   julaftonen 2015 klockan 0058

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com