Letar du efter äldre nyhetsartiklar?

Posted by Erik SM7DZV on 26 december, 2015 in Nyheter |

Letar du efter äldre artiklar?

Vår förstasida är upplagd så att den rymmer våra 15 senast publicerade nyhetsartiklar. Artiklarna är sorterade i tidsordning. Missa därför inte att bläddra nedåt, när du kommer in på vår nyhetssida.

Alla ändre publicerade ligger kvar och kan läsas av den som önskar det.

Bläddra nedåt
Eftersom den artikel som toppar förstasidan ibland täcker resten av bildskärmen är det nödvändigt att läsaren bläddrar nedåt för att komma till artiklar som ligger längre ned. Ett annat sätt att komma till en artikel är att klicka på en rubrik i spalten längst till höger under Senast publicerat.

Klicka på fliken Nyheter
Klicka då på fliken Nyheter, om du vill ha tag i äldre artiklar. Du hittar fliken Nyheter  i vår huvudmeny högst upp på sidan. Då får du upp en lista med på allt vi publicerat. När du hittat vad du söker, klicka på rubriken för att få upp artikeln. Om du har ett nyckelord eller kommer ihåg en rubrik, skriv in det i sökrutan ”Sök artiklar mm:” uppe till höger och klicka.

Tryckfrihetsförordningens regler
Ett nyhetsmagasin på nätet, som har utgivningsbevis, dvs. lyder under tryckfrihetsförordningens regler, får inte radera publicerade artiklar hur som helst. Därför sparas allt vi publicerar, så att det går att hitta och läsa artiklarna eller notiserna långt efteråt.

Regler för utgivningsbevis
Ett webbmagasin som har utgivningsbevis  är förpliktigat att allt som publiceras ska gå via en redaktion. Bloggar och webbplatser som har forum, där där kommentarer kan läggas ut direkt av läsare eller föreningsmedlemmar  kan därför inte erhålla utgivningsbevis och saknar därför också det skydd som tryckfrihetsförordningen ger. Amatörradionyheterna har inga resurser att administrera och tvätta manuskript med läsarkommentarer. Därför är våra kommentarfält stängda.

Läsare är välkomna med eventuella kommentarer till redaktionen.

Artiklar från tiden som SSA:s nyhetsredaktör
Under tre år, från maj 2012 till och med april 2015 var undertecknad nyhetsredaktör för SSA:s nyhetswebb. Den som söker äldre artiklar från den perioden kan gå till SSA:s hemsida och använda sökbegrepper SM7DZV. Då visas drygt hundratalet artiklar som jag publicerade i egenskap av nyhetsredaktör. Observera att ett antal av de artiklar som visas som sökresultat är skrivna av andra än redaktören.

//Erik SM7DZV

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com