Föredrag med streaming via Internet från SK3BG

Posted by Erik SM7DZV on 6 januari, 2016 in Nyheter |
Streaming från SK3BG IMG_8074-1

Från Trettondagsaftonens möte med SK3BG i Sundsvall: Fr.v. föredragshållaren Hans SM3TLG, samt tre av åhörarna Ulla SM3LIV, Ulla SM3XAX och Markku SM3LDP, ordförande för SK3BG.

— Text och foto: SM3FJF Jörgen —

Vid ett klubbmöte på Trettondagsaftonen använde sig Sundsvalls Radioamatörer SK3BG för första gången av streaming över Internet för att kunna sprida klubbaktiviteter till radiointresserade som inte har möjligheter att personligen vara med. Utöver de 15 medlemmar som kommit till klubblokalen fanns ytterligare 15 deltagare ute i cyberrymden. Det var Hans SM3TLG som berättade och visade bilder från sina senaste radioäventyr.


Globetrottern SM3TLG Hans från Styvje, 4 km norr om Söderhamn, besökte Sundsvalls Radioamatörer SK3BG  på trettondagsafton, där han berättade och visade bilder från sina senaste radioäventyr. Föredraget handlade om Hans senaste radioresor till Jersey, Australien, New Zealand och Norfolk Island.

15 klubbmedlemmar kom och lyssnade på det mycket intressanta föredraget. 15 personer följde föredraget via streaming på Internet.

— Det här är ett nytt sätt för oss att sprida klubbaktiviteter till fler radiointresserade personer, säger Markku SM3LDP, ordförande för Sundsvallsamatörerna.

Länk – Gör så här:
Föredraget ligger på bambuser. Gör så här för att se det: Klicka på länken till bambuser här nedan. Skriv in SK3BG i sökfältet och klicka. Klicka på SK3BG Sweden. Klicka på SM3TLG from Down Under.

Här är länken till bambuser.

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com