Agenda: Viktiga datum
Gör så här för att komma med

Posted by Erik SM7DZV on 11 februari, 2016 in Nyheter |
Publicerat 2016-02-08. Uppdaterat 2016-02-11. 20126-02-15

Gör så här för att komma med i Agenda

Gör så här för att få ut information i Agendan: Skicka ett mejl till nyheterna@dzv.se med uppgifter om Vad som ska ske, datum och eventuella klockslag, klubb/arrangör, plats, adress till hemsida, kontaktuppgifter samt vem som skickat in uppgifterna. Publiceringen kostar inget.

Agenda_notis

Klicka på Agenda i huvudmenyn för att få koll på det som händer.

 

Om innehållet i Agenda
Under fliken Agenda i huvudmenyn hittar du i fortsättningen datum och andra uppgifter om mycket av det som händer inom amatörradion: aktiviteter i klubbarna, möten, fielddays, distriktsmöten, mässor och annat som hör amatörradion till.

Önskan om liten motprestation: Skriv en rad…
Får vi önska en motprestation? Ett mejl efteråt. Skriv en kort rapport som består av några rader text och en eller några bilder så att vi kan redovisa för övriga radioamatörer i Sverige vad som hänt. Och när du fotograferar, Var inte rädd för närbilder. Försök inte få med allt och alla på en bild, det funkar inget vidare.

Vi tjuvstartade Agendan för tre dagar sedan. Nu när den klar. Välkommen!

Erik SM7DZV

Print Friendly, PDF & Email

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com