Livsfarligt svettningsbälte för viktminskning (!)
förbjuds av Elsäkerhetsverket

Posted by Erik SM7DZV on 11 februari, 2016 in Nyheter |

Ett värmebälte, som uppges öka kroppens fettförbränning och därmed ge viktminskning (sic), har har belagts med försäljningsförbud  av Elsäkerhetsverket. Nätsladden lätt kan lossna, och en person som har bältet på sig kan då få ström genom kroppen. Produkten får inte säljas och ska återkallas från kunderna. Länk.

Svetta sig till bestående viktminskning
Att lyckas sälja en produkt där idén är att man ska svetta sig till en bestående viktminskning borde ligga bra till för pris vid någon stor marknadsföringsmässa, till exempel SM i desinformation. Av ren finkänslighet avstår vi från att försöka uttala oss om bastubälteskundernas fattningsförmåga.

Mer mat än förbränningen ger viktökning
Majoriteten av dem, som med olika dietkurer eller på andra fantasifulla sätt försöker minska sin vikt, tycks inte ha förstått det enklaste av alla mat-vikt-samband: Den som äter fler kalorier än vad kroppen behöver går upp i vikt. Den som äter färre kalorier än förbrukningen går ned i vikt.

Det spelar ingen roll vad man äter. Det går bra att gå ned i vikt på gelehallon, bara man stoppar i sig färre kalorier än vad kroppen förbrukar.  Ett problem med gelehallondieten är att kroppen tyvärr inte får nödvändiga vitaminer och mineraler. Därför är det inget som redaktionen rekommenderar. Bara ett exempel Helge.

//Erik SM7DZV

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com