Citerat: — Men vem skrev pressmeddelandet?

Posted by Erik SM7DZV on 19 februari, 2016 in Nyheter |

Ibland citerar man pressgrannar. Då brukar det handla om journalister som faktiskt skriver något alldeles själva. Här ett tankeväckande exempel på en helt annan sorts ”nyhet”. En som varit i säck innan den kom i påse.

SSA.se (2016-02-04):

Arbetsgruppen för EMF frågor (SSA, FRO och ESR) har nu fått tillgång till den rapport som presenterades vid mötet den 26 januari hos SSM.

Vi har tidigare rapporterat från mötet med en sammanfattning av innehållet i denna rapport. Arbetsgrupen har blivit kallad till ett nytt möte med myndigheterna där det enligt kallelsen skall diskuteras hur vi tillsammans ska arbeta med frågan. Detta är ett arbete som redan påbörjats inom arbetsgruppen, där vi för en diskussion om hur vi lämpligast ska gå vidare.

FRO.se (2016-02-05)

Arbetsgruppen för EMF-frågor (SSA, FRO och ESR) har nu fått tillgång till den rapport som presenterades vid mötet den 26 januari hos SSM. Vi har tidigare rapporterat från mötet med en sammanfattning av innehållet i denna rapport. Läs hela rapporten här.

Arbetsgruppen har även blivit kallad till ett nytt möte med myndigheterna där det enligt kallelsen skall diskuteras hur vi tillsammans ska arbeta med frågan. Detta är ett arbete som redan påbörjats inom arbetsgruppen, där vi för en diskussion om hur vi lämpligast ska gå vidare.

ESR.se (2016-02-04)

Arbetsgruppen för EMF-frågor (SSA, FRO och ESR) har nu fått tillgång till den rapport som presenterades vid mötet den 26 januari hos SSM.

Vi har tidigare rapporterat från mötet med en sammanfattning av innehållet i denna rapport.

Arbetsgruppen har även blivit kallad till ett nytt möte med myndigheterna där det enligt kallelsen skall diskuteras hur vi tillsammans ska arbeta med frågan. Detta är ett arbete som redan påbörjats inom arbetsgruppen, där vi för en diskussion om hur vi lämpligast ska gå vidare.

Vem skrev pressmeddelandet?
Vi undrar bara i all stillsamhet varifrån pressmeddelandet kom. Var det Strålsäkerhetsmyndigheten som höll i pennan, eller var det dess konsult, Ångpanneföreningen?

//Erik SM7DZV

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com