Olivier ON4EI vänder tillbaka till Irland

Posted by Erik SM7DZV on 20 februari, 2016 in Nyheter |
Olivier ON4EI-EI8GQB

Olivers EI8GQB QTH och antennpark.
Klicka på bilden för att komma till artikeln på Southgate Amateur Radio News.

Förträffliga Southgate Amateur Radio News rapporterar om Olivier ON4EI, som kommer att vara tillbaka i Irland från den 27 februari till den 30 mars för att köra EI8GQB (EI1A under ARRL International DX SSB, Russian DX och CQ WW WPX contest).

Olivier kör testerna i klassen Low Power/Single Op SSB. Han använder huvudsakligen ”grön” energi till sin tillfälliga antennpark. Läs den intressanta beskrivningen av  Oliviers station och antennpark. Klicka på bilden för att komma till artikeln.

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com