Årsmöte med SK3IK — Ådalens Sändareamatörer

Posted by Erik SM7DZV on 24 februari, 2016 in Nyheter |
sk3ik_antennfarm

SK3IK Ådalens Sändareamatörer: Delar av antennparken vid klubbstugan på Nylandsberget.

— Av Ulf SM3RAB —

sk3ik_Årsmöte 2016_webb

Deltagare vid årsmötet. Fr.v. Ivan SM3VES, Ulf SM3RAB, Göte SM3DTR, Tomas SM3UZU och Roger SM3SAM.
Bakom kameran, Anders SM3XKW.

Med välsmakande semlor och tillhörande kaffetår avrundade föreningen Ådalens Sändareamatörer, SK3IK, sitt årsmöte den 22 februari.

I styrelsen återfinns Anders SM3XKW (ordförande), Tomas SM3UZU (sekreterare), Ulf SM3RAB (kassör), Sune SM3GJL (ledamot), Jonas SM3TIW (ledamot) och Stig SM3PHM (suppleant). Till revisorer valdes Ivan SM3VES och Roger SM3SAM.

Bidrag från medlemmarna räddar ekonomin
Klubben hade ifjol 20 betalande medlemmar och i kassörens rapport framgick att medlemsavgifterna allena inte täcker de årliga fasta kostnaderna. Extra bidrag från enskilda medlemmar betyder mycket för kassastatusen och har så gjort under flera år.

Antennarbeten väntar
Klubblokalen på Nylandsberget (JP83UA) har bemannats i stort sett varje söndag av klubbens ordförande och därtill några medlemmar. Klubben har också luftat sin signal i samband med NAC-testerna på 6- och 2-meters banden. Under sommaren beströks klubbstugan med ny färg och antennparken har underhållits. Men så snart snön har tinat och temperaturen nått behaglig nivå väntar ytterligare arbeten i masten med rotor och antenner. Vi hörs i etern!

73 de SM3RAB, Ulf

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com