MSB publicerar föreskrifter
om obligatorisk it-incidentrapportering

Posted by Erik SM7DZV on 4 mars, 2016 in Nyheter |

MSBDen 1 mars fattade MSB:s generaldirektör, Helena Lindberg, beslut om nya föreskrifter för myndigheternas it-incidentrapportering och föreskrifter för myndigheternas informationssäkerhet. Klicka här eller på logotypen för att läsa mer.

Det är inte bara MSB som oroar sig för orapporterade cyberattacker. En ny studie från the Institute of Directors (IoD) och Barclays varnar för omfattande underrapportering av nätattacker. Mindre än en tredjedel av nätattackerna anmäls till polisen. Länk: Läs mer.

Print Friendly, PDF & Email

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com