SM7EQL på SSA:s medlemsforum:
— Roger, du borde lita på proffsen

Posted by Erik SM7DZV on 7 mars, 2016 in Nyheter |
SM7EQL LinkedIn

Lita på proffsen!
Del av Bengt SM7EQL:s självpresentation på nätsajten LinkedIn. 

— Av Erik SM7DZV —

”Roger, Du borde sluta läsa sagor på DZV:s Amatörnyheter och i stället lita på proffsen och den fakta som finns från betrodda källor.”

Det var uppmaningen som Bengt, SM7EQL, för ett tag sedan riktade till en annan radioamatör på SSA:s medlemsforum.

Amatörradionyheterna har fram tills nu publicerat åtta genomarbetade artiklar med vetenskaplig metodkritik mot Strålsäkerhetsmyndighetens fältmätning och agerande när det gäller elektromagnetisk strålning i närheten av amatörradioantenner. Vi beklagar ifall en del av artiklarna haft stycken som kan ha varit svåra att förstå. Att en och annan skulle kunna få för sig att det handlade om sagor var aldrig vår avsikt.

Lita på proffsen.
Lita på proffsen. För att ge en smula perspektiv publicerar vi här en bild från Bengts sida på nätsajten LinkedIn, där alla storfräsare nu för tiden lägger upp sina CV och sina meriter. För läsare som saknar lokalkännedom i Lund behöver kanske tilläggas att Polhemsskolan i Lund är kommunens största tekniska gymnasieskola. Där läste Bengt radio- och teleteknik 1969 – 1971.

För personer som inte är så språkligt förfarna kan kanske också nämnas att begreppet projectionist är engelska för biografmaskinist. (Sandrews Film och Teater AB, maj 1972 – september 1992, 19 år och 5 månader).

Fakta från betrodda källor
Det är alltid välgörande med ovedersägliga fakta från betrodda källor. Det är genom sådana källor man kan få reda på vad självutnämnda proffs går för.

 

faktum

KÄLLA: Svenska akademins ordlista.

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com