MacWorld: Apple öppnar News
för alla som vill publicera

Posted by Erik SM7DZV on 17 mars, 2016 in Nyheter |

MacWorld rapporterade igår att Apple öppnat News Publisher-portalen för alla. Apple News var en av nyheterna i IOS 9. Det är en app som samlar artiklar från olika källor och presenterar dem på ett enhetligt, lättläst sätt.
Hittills har appen och tjänsten varit begränsade till ett fåtal länder och bara utvalda publicister. Sedan igår har Apple öppnat News Publisher-portalen för vem som helst att registrera sig och börja använda Apple News Format.

Länk till artikeln i MacWorld

Print Friendly, PDF & Email

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com