Vecka 14: QSL-rapport från Hasse SM0BYD

Posted by Erik SM7DZV on 8 april, 2016 in Nyheter |

Hej igen och TACK till de av er, som hade möjlighet att hämta distriktskort vid Eskilstunamarknaden/-loppisen, gångna lördag! Esko & Hasse hade iaf totalt 44 kilo kort med till eder. Mycket glädjande att så många även passade på att lämna sina utgående QSL!

Så till v.14, år 2016. Omhändertogs idag >11 kilo, från Grekland, Ryssland, Ukraina, Sverige och Rumänien plus ytterligare en vända, för i E-tuna returnerade kort, samt per post idag vbf kort till SM5-adressater.

OBS!!! BYD kommer att vara I Beograd, mellan den 5/5 och 14/5 och gör likt tidigare år, tager med alla QSL dit. Passa på att skriva dina YT-YU-kort dessförinnan och se till att de kommer till kansliet, så tager jag med dessa. Jag har nöjet bo mitt I Beograd och fem minuters prommis från deras kansli. Jag tager förstås serbiska QSL med mig på hemresan.


QSL-rapport från vecka 13

Innevarande torsdag, den 31:a ds, sorterades 9.5 kilogram kort, från  REF samt JARL.
Tack för att ni hörde av er, från distrikt SM4, SM5, SM6 samt SM7 och sent påkommet, Eric men, en extravisit på kansliet fredag morgon i samband med postboxtömning, gör att vi = AKP + BYD tager med även dina 5 kilo QSL.
Så fint blir det ordnat…
Vi förstår att samtliga inblandade äro oändligt tacksamma…

 


QSL-rapport från vecka 12

Kortfattat, omhändertogs skärtorsdagen den 24/3 2016, 10 kilo, icke påskkort men iaf QSL, från  ČRK, Praha samt V8 och CE2. Till vår stora glädje, har vi även 9,5 kilo väntande till den 31/3, från REF samt JARL.

Kommer du till Eskilstuna?
Vi önskar veta, INNAN TORSDAGEN den 31/3, ifall du kommer till Eskilstunamarknaden den 2 april eller anlitar någon annan, för att utväxla dina distriktskort!?!? Gäller alla, förutom dig, Lars CAK.

 


QSL-rapport från vecka 11

Trasig QSL-säck 2016-03-17

Så här kan det också se ut: en trasig säck QSL på väg till sina mottagare…

Såhär kan det också se ut, vid en QSL-sändnings ankomst, från PZK, alltså Polen, (den 10:e ds.).  Visat innehåll sorterat av Ingemar SYQ, Lennart AOG, Esko AKP och Hasse BYD, den 17/3.

Innevarande torsdag hanterades sålunda ovanstående 13,5 kilogram från Polen, ett par QSL-brev från kinesiska klubben MIAO Gang (var det den gruppen, som inte släpptes in i den heliga staden, Bejing, under den store ledarens tid? )

F.ö. QSL även från SM.)

Vi har återigen litet framförhållning, nu med en lådda till den 24:e ds, om 8 kg från CRC i Praha, vilken anlände den 16/3.

 

 


 

QSL-rapport från vecka 10

Torsdagen den 10:e ds, omhändertogs följande samling QSL:

10 kg, från: ARI/Milano, F4WBN, G0RPA, HS-BYRÅN, Bangkok, SM, samt YO2-YO4-YO6-YO7.

I morse hämtade BYD en säck med QSL, avsänd från PZK, således Polen men, med en defekt kartong inuti och QSLen lösa,förhoppningsvis iaf i relativt oskadat skick. Vikten på försändelsen är 13,5 kilo och vi håller oss sysselsatta även den 17/3.


 

QSL-rapport från vecka 9

Innevarande torsdag, den 3:e ds, hanterade vi vår 3-veckorspunktligt levererade QSL-låda från DARC i Baunatal. Dessutom smärre paket från ERAU/Tallin, BFRA/Sofia, samt kuvert från F, JA, K, SM & YO. Mer än så blev det inte och korten sedvanligt snabbt omhändertagna och fvb till distriktslådorne.
Till kommande torsdag, den 10:e ds, väntar en kartong, om BYD inte missminner sig, från ARI, alltså Italien, om ca 8kg.


 

QSL-rapport från vecka 8

Innevarande torsdag, den 25:e ds, har vi hanterat under veckan sparade 8kg, från BY, G, OK, OM, SM, TA2K, UR/Kharkiv, VE/ARAC, VE2, YO2, YO9/ Ploiesti, ZS, 4X-byrån, & 9K.
De ca 8 kilo som en avi visade igår, onsdag, kom från DARC i Baunatal och tyskarna är, som alltid, 3-veckorspunktliga. Sagda Lieferung sparas till den 3 mars.

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com