Mönstren som alla it-attacker följer

Posted by Erik SM7DZV on 26 april, 2016 in Nyheter |

Computer Sweden har idag en artikel om drivkraften bakom 95 procent av alla IT-attacker: Pengar! Artikeln i Computer Sweden innehåller en lista över de vanligaste mönstren för majoriteten av alla it-attacker.

Glöm motiv som nyfikenhet eller ideologi. It-attacker handlar om pengar. En ny rapport pekar på att attackerna följer samma mönster år efter år. 95 procent av alla säkerhetsincidenter kan klassas in i sedan tidigare kända mönster. Åtta av tio attacker har finansiella motiv. Detta enligt den stora rapport som Verizon kommer ut med varje år.

Länk till artikel i Computer Sweden

Print Friendly, PDF & Email

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com