Valen vid årsmötet: SSA:s ledning för 2016

Posted by Erik SM7DZV on 29 april, 2016 in Nyheter |

— Av Erik SM7DZV —

Vi har nu fått fram uppgifter om val av valberedning och revisorer vid SSA:s årsmöte  förra helgen. Vi har tidigare rapporterat om valen till styrelsen men tar det en gång till för helhetens skull.


Valberedning
SSA:s valberedning fram till nästa årsmöte består av Robert Malmqvist SM0TAE från Tyresö och Dick Stenholm SM6HNS från Upphärad, båda nyvalda med en mandatperiod av två år. Två ledamöter i valberedningen som valdes förra året och har ett år kvar på sin mandatperiod är: Kurt Ekdahl SM0UCC från Lidingö och Håkan Karlsson SM5OCK från Eskilstuna. Till sammankallande i valberedningen utsågs Robert SM0TAE.

Revisorer
De två revisorerna omvaldes: Esko Antikainen SM5AKP Hägersten och Peter Rosenthal SM0BSO Enskede. Till ersättare valdes Dennis Becker SM0ATC Skogås .

Styrelse
Jonas Hultin SM5PHU omvaldes till vice ordförande för två år. Ulf Meiton SA0MEI nyvaldes som kassör för två år, ersatte Lennart Pålryd SM5AOG. Hans-Christian Grusell SM6ZEM nyvaldes som ledamot under två år, ersatte Dick Stenholm SM6HNS. Kvarstående i styrelsen med ett år kvar på sina mandatperioder är Anders Larsson SM6CNN ordförande och Hans Sodenkamp SM3GDT.

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com