Resultat av förra veckans rävjakt på Värmdö

Posted by Erik SM7DZV on 2 maj, 2016 in Nyheter |
Hålluddskartan 2016-04-27

Hålluddskartan på Värmdö. Tävlingsplats för rävjakten förra onsdagen.
Klicka på kartan för att komma till rävjägarnas hemsida på nätet – http://pejla.se.

Säsongen för radiopejlorientering, gemenligen kallat rävjakt, är i full gång. För att göra det lättare för alla att följa både tävlingar och resultat har vi lagt ut en genväg på vår länksida till rävjägarnas hemsida på nätet.

Nyfiken på Rävjakt? — Testa rävjaktssimutorn  RASOR!
För den som är nyfiken på rävjakt eller vill förbättra beslut och teknik finns nu en simulator tillgänglig som webbapplikation, Rasor 3.0, (RAdio-orientering SimulatOR). Det betyder att man kör den i en vanlig webbläsare på dator eller annan enhet. Simulatorn kan köras i 4 olika moder: Demo | Identifiera | Hitta | Handenhet. Klicka för länk

Hålluddsjakten
I onsdags förra veckan, den 27 april, genomfördes en tävling på Hålluddskartan ute på Värmdö. Vi saxar den kommentar som P-A Nordwaeger  SM0BGU fogade  till resultatlistan:

Ingvar arrangerade denna 5-rävars tvåmetersjakt i närheten av konstutställningen Artipelag (en plats som varmt kan rekommenderas konstintresserade) ute på Värmdö. Regn och snöblandat regn föll under dagen och temperaturen låg på bara några få plusgrader, men solen sken när vi stack iväg på denna ca 3 km långa bana.

Terrängen var fri från stigar och ganska kuperad med mycket mossbelupna småstenar och en och annan våtmark passerade vi på vår väg genom skogen. Anders gjorde ett kanonlopp, och det blev en sekundstrid mellan Gunnar och Peder.

Resultat Hålluddsjakten
För resultat: Klicka på länken (pdf-fil): Jaktresultat-1

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com