Statusrapport altanbygge SVARK:s nya klubbstuga

Posted by Erik SM7DZV on 22 maj, 2016 in Nyheter |

20160521Förra året invigde SVARK sin nya klubbstuga. Just nu står utvändiga arbeten på programmet. I går arbetade man med altanen. På tisdag från 17:30 är det dags för upploppet: Arbete med en kort ramp, trappan mot söder och kanter runt om.


”Kom gärna upp till SVARK om du känner för att hjälpa till”, hälsar Ingemar SM7RIN i ett medlemsmejl och tillägger: ”Om du inte alls känner för att hjälpa till och bara tänker besöka SVARK i alla fall är du givetvis ändå välkommen.”

”Man blir imponerad”
Man blir otroligt imponerad att det finns så mycket händigt folk bland radioamatörerna. Det här är inget annat än proffsjobb när det är som bäst, kommenterar Ingvar SM6CBQ. Jag kan tyvärr inte ta åt mig någon ära. Jag har tillräckligt att göra hemma, och så är jag ju inte någon ungdom längre. Ambitionsnivån blir heller inte större med ökande ålder…

Print Friendly, PDF & Email

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com