Databaser för repeatrar
— RFinder och RepeaterBook

Posted by Erik SM7DZV on 24 maj, 2016 in Nyheter |

Rfinder logoPortugisiska amatörradioorganisationen REP – Rede dos Emissores Portugueses – har som femtonde nationella organisation gått in som partner i RFinder, som är en världsomspännande databas över repeatrar. Tjänsten kostar för närvarande 10 amerikanska dollar per år (eller mer exakt USD 9.95).

Repeaterbook logoEtt alternativ till RFinder är RepeaterBook som designats av KD6KOC. Liksom RFinder innehåller RepeaterBook uppgifter om repeatrar i ett stort antal länder. RepeaterBook kostar inget och fungerar förträffligt.

Erik SM7DZV

Länk till artikel om RFinder hos Southgate

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com