Vill du köra SK9HQ i IARU-testen?

Posted by Erik SM7DZV on 29 juni, 2016 in Nyheter |

— Av Erik SM7DZV  —

QSL SK9HQAndra helgen i juli varje år går International Amateur Radio Union HF World Championship. Pampigt namn på denna tävling som också är en av årets mest populära. SSA söker intresserade operatörer. Det är ont om tid.

Kontakta Eric SM6JSM
SSA söker operatörer som är villiga att ställa upp som svenska representanter i IARU-testen den 9 och 10 juli. Testen går på både CW och SSB och på alla band 10 – 160 meter, WARC-banden naturligtvis undantagna. Tävlingstiden är från klockan 1200 UTC lördagen den 9 juli till klockan 1159 UTC söndagen den 10:e.

Anmäl snarast möjligt
Anmäl intresse snarast möjligt. Mejla Eric SM6JSM.

Länk till mer information. Klicka på filnamnet. (pdf för nedladdning): SK9HQ 16

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com