Tips på mer sommarläsning om amatörradio

Posted by Erik SM7DZV on 8 juli, 2016 in Nyheter |

N3BB logga— Av Rune SM5COP —

Jag får ett nyhetsbrev då och då från N3BB Jim som på äldre dar börjat skriva böcker med amatörradio som tema. Han har gett ut en bok tidigare som heter Reunion och handlar om hans ungdom och amatörradio är huvudtemat.

Nu har han kommit ut med en bok om den stora radiotävlingen WRTC 2014 i Massachusetts som han försöker sprida på en massa olika sätt. Jag köpte boken när jag var i Kalifornien i april men har inte läst den än.
Länk till Jims nyhetsbrev.

Red:s anm.
Rune fick nyhetsbrevet den 1 juli och där talas det om ett rundabordssamtal över kortvåg. Tyvärr blev Runes tips liggande ett par dagar för länge. Tidpunkten för rundabordssamtalet har dessvärre redan passerats. Mitt fel. Men nyhetsbrevet innehåller fler tips, som förhoppningsvis kan vara till glädje.
//Erik SM7DZV

Print Friendly, PDF & Email

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com