BBC startar internationell lansering av radio-app

Posted by Erik SM7DZV on 9 juli, 2016 in Nyheter |

— Av Erik SM7DZV —

Southgate Amateur Radio NewsSouthgate Amateur Radio News rapporterar att BBC i förrgår släppte en internationell BBC iPlayer Radio-app. Programsläppet gjordes i Irland, som blir det första steget i BBC:s internationella lansering av appen.

Programmet kommer automatiskt att visa en skala på en pekskärm när användare ansluter från från platser utanför Storbritannien. Användare kan sedan ratta in ännu fler BBC-stationer. Appen kan laddas ned utan kostnad från Apple App Store, Google Play och Amazon Store.

BBC World Service på engelska har cirka 66 miljoner lyssnare jorden runt.

Länkar:
Southgate amatörradionyheter
BBC Radiostationer
BBC Press Release

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com