Ovårdat språk över radio upprör i Sydafrika

Posted by Erik SM7DZV on 12 juli, 2016 in Nyheter |

— Av Erik SM7DZV —

SARL SydafrikaSouthgate Amateur Radio News, som alltid har ögonen med sig, rapporterar att SARL, Sydafrikas nationella amatörradioorganisation, tagit i med hårdhandskarna sedan en radioamatör i slutet av juni, via echolink, använt ovårdat och nedsättande språk över en repeater i Pretoria.

SARL slår fast att man inte tänker tolerera sådana beteenden och att organisationen kommer att agera på starkast möjliga sätt. SARL uppmanar alla klubbar hjälpa till med renhållningen och att agera mot alla som gör sig skyldiga till liknande  överträdelser av uppförandenormer.

Länk

Print Friendly, PDF & Email

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com