Öppet Hus och loppis i Limmared

Posted by Erik SM7DZV on 6 augusti, 2016 in Nyheter |
SA6AVT Göran och SM6MSD Roland

Göran SA6AVT och Roland SM6MSD var två av aktörerna under dagens bakluckeloppis i Limmared.
FOTO © Gunnel SM6WXL.

— Av Gunnel SM6WXL —

Flickorna i köket_besk

Flickorna i köket, Anna-Karin och Wivianne, serverade kaffe och bullar och senare grillad korv med bröd, till en kostnad av 0 kr, så inte ens den mest inbitne Knalle kunde pruta.
 FOTO © Gunnel SM6WXL.

För 6:e gången öppnade Limmared Radio och Data för baklucke-loppis och öppet Hus. Som vanligt var det ett antal säljare med både nya och begagnade grejor och mycket prylar bytte ägare. Dessutom hittar man kända och okända för en trevlig pratstund.

Inne i butiken var trängseln stor, och Manuel och Jonas hade fullt upp vid kassan. Ett antal extraerbjudanden i butiken lockade till köp.

TFN m 39 m fingerskiva

Nostalgivarning: SA6AVT:s SJ-telefon. Förvillande lik TFN M 39 med fingerskiva.
FOTO © Gunnel SM6WXL.

Valles mobilantenn
På plats var amatörer från närliggande län och många bilar med antenner stod på rad. Den antenn som fick mest uppmärksamhet ägs av SM6VYP Valle, DL 6, som är en flitig besökare på alla evenemang i SM6. Han har en Icom mobilantenn av modell större för alla band mellan 80 och 10 meter och en proffsigt monterad radioanläggning inne i bilen.

Nästa Träff: Tånga Hed
En trevlig dag i amatörradions tecken, och om tre veckor är vi många som träffas i Vårgårda på Tånga Hed. Den 27 augusti är det dags, mer information finns här: http://www.tangahed.net/
Välkomna till SM6!

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com