Rapport från NM i radiopejlorientering i Helsingör

Posted by Erik SM7DZV on 18 augusti, 2016 in Nyheter |
Svenska landslaget 2016

Svenska landslaget i Radiopejlorientering NM Danmark 2016:
Knästående från vänster: Clas Thorén , Olle SM0KON , Rolf SM5DIY , Gunnar Svensson. Mittersta raden: Ingvar SA0AMM , Peder SM0GNS , Jan SM5FUG, Bo SM5CJW , PA SM0BGU , Tilak Rajesh Lakshmana , Peter SM5KMU , Henrik Lindell , Bengt SM4VMU , Göran SM5FNB , Hans SM5SVM , Leif SM5EZM . Bakre raden: Erik SM6RXZ , Robert SM6GHS .

— Av Rolf SM5DIY —

Vi var 35 jägare från fyra nordiska länder. Dessutom fem från Ryssland och en engelsman i den öppna klassen. Vi var 18 jägare från Sverige, som tog 26 medaljer. 8 guld, 9 silver och 9 brons. Sveriges H70-klass var starkast och tog alla medaljerna i sprint, 80 meter och 2-meterstävlingarna.

 

Vi bodde i en feriestugby 2km från Helsingör centrum. Vädret var mulet alla dagarna, med några regnskurar före och efter tävlingarna.

Resultatlistan kom i dag, men jag hittar inga sträcktidsresultat. Från 9 av de Svenska jägarna har jag fått GPS spår och lagt upp dessa på www.hakasen.se. Tyvärr fick Arne, som var tävlingsledare fel signal på kartorna i videona. Det tar för lång tid att rätta till detta.

Resultat:
Klicka på länken för att ladda ned pdf-fil: NM2016Results

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com