Vanäs Udde – Bygger upp stationsplats i morgon

Posted by Erik SM7DZV on 18 augusti, 2016 in Nyheter |
8S6VAN Vanäs Udde QSL

QSL 8S6VAN, Vanäs Udde Karlsborg.

 

Bygger upp stationsplatsen under fredagen

– Vi bygger upp stationen på fredag. Vi räknar med att vara aktiva lördag-söndag enl passlista. Vi kommer ha mycket information om den digitala trafiken för att få fler intresserade av amatörradio. Vi har tagit fram ett omfattande material för att informera om denna aktivitet, säger Kjell SM6CTQ.

Favorit i repris: Video från Vanäs Udde, Karlsborg 2013

Här en länk till YouTube och en video från Vanäs Udde i Karlsborg, Internationella Fyrhelgen 2013. Fotograf och redigerare är Hans SM4MI.
Klicka här och njut.

Annons its great to qsp in morse again

Gratisannons för målgruppen nördiga telegrafister.

It’s great to QSO in morse again

It’s great to QSO in morse again med The Ham Band är det som Hans SM4MI valde som bakgrundsmusik för videon från Vanäs Udde.

Låten finns i albumet Seek You och förefaller perfekt för en nördig telegrafist. Den som vill ha ett eget exemplar av låten kan köpa  den på Amazon för 99 cent.

Country & Western
Musiken i albumet Seek You är väl närmast att jämföra med Country & Western. Det brukar som regel alltid gå att hitta låtarna på youtube,men här går vi bet. Det närmaste är en länk till Amazon där man kan lyssna in korta smakprov på de olika spåren.

Albumet innehåller fäljande låtar: Introduction, On the Monday Evening Greyline, Always on the Air, I’m Not Climbing Up the Tower Any More, The Radio Widow, The Contest, Now It’s Night, It’s Great to Qso in Morse Again, The Trip to Dayton, Rotuma Bound, Out Into the Wild Blue Yonder, Seventy Threes, We’re the Ham Band, Outtroduction, Join Us.

Efter att ha försökt få en bild av hela albumet, utan att lyckas särskilt bra, har jag kommit fram till att temalåten i SM4MI:s video från Vanäs Udde nog är den som passar mig bäst. Jag kanske satsar 99 cent och laddar ned It’s great to QSO in morse again i mp3-format.

 

 

Print Friendly, PDF & Email

Etiketter:

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com