Biltemas superlim billigt och bäst i test

Posted by Erik SM7DZV on 26 september, 2016 in Nyheter |
testfakta-superlim

Testfakta: Superlim. Klicka på bilden för att ladda upp pdf-fil med testresultat.

Test av superlim: Superlim inte alltid superbra. ”Borde helst inte användas utomhus”.

Testfakta har nyligen presenterat sin test av så kallade superlimmer. Med undantag för ett lim fungerade bra under det första dygnet. Påtagligt är emellertid hur dåligt limmerna tål fukt och kyla. Produkterna bör helst inte användas utomhus…

Priserna på så kallade superlim varierar mycket kraftigt. Billigaste förpackningen – och bäst i test – var Biltemas Superlim EMV. Två fabrikat hade lägre jämförpris (kronor/gram) men tålde inte fukt och kyla. Det dyraste limmet, som inte heller tålde fukt och kyla, var dessutom dåligt på stål och trä.

//SM7DZV

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com