SM6JSM: Vill du köra SAC-testen
med specialsignalen SA8C?

Posted by Erik SM7DZV on 29 september, 2016 in Nyheter |

saclogga_right

Vi söker några amatörer som vill köra den kommande SAC-testen på SSB (8-9 oktober) med SSA:s egen specialsignal SA8C som bara används under SAC-testen varje år. Hör av er till mig på signal@ssa.se snaras.

Hör av er till signal@ssa.se
Hör av er till mig på signal@ssa.se snarast om ni kan tänka er ställa upp för ”landslaget” den 8-9 oktober! Vi bestämmer vem som får äran att köra med SA8C senast onsdag nästa vecka då vi vet vilken laguppställning som kan tänkas bli den bästa!

Helst klubb eller grupp och multi/multi
Det bästa för resultatet i kampen mot Finland vore att en klubb ställer upp som har multi/multi-möjligheter (flera sändare och operatörer samtidigt), men även multi/singel (flera operatörer med en sändare) är bra om alla 24 timmar bemannas seriöst. Naturligtvis kan även ett antal individer slå sig samman och köra SAC-testen som SA8C, antingen i multi-multi eller multi-singel-klasserna.

73 de
Eric SM6JSM

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com