QSL-gruppen rapporter maj – oktober 2016

Posted by Erik SM7DZV on 29 oktober, 2016 in Nyheter |

Veckorapport 29 oktober

Torsdagen blev fridag. Ett diskret hej, med tanke på den uttalade magra tilldelning vi fått senaste veckan. 700 gram, i alla fall från PZ50X, G3TXF, RX3DBG, R7KQ samt SM och en oväntad retur från en SM0:a, som accepterat en direktleverans, vilken vägrades. Sålunda blev torsdagens tänkta övning inställd. En för oss, ovanlig inte fredag men fridag. Vi hoppas förstås på kilovis med kort inom en vecka…

Trots det, som alltid, från oss alla, till eder alla, 161!
SSA:s eminenta QSL-servicegäng, inkommande, kansliet, Sollentuna,
gm Hasse SM0BYD

 

Veckorapport 21 oktober

Den 20/10 , som utlovat, gav vi oss i kast med QSL insamlade från från JARL, RAC, UR, OH, SM, SV1JG och YO3IPA, knappt 8 kilo. Det var länge sedan vi inte hade några QSL väntande på oss till nästkommande torsdag men, så är nuvarande status.

Som alltid,
73+88 från ditt QSL-gäng för inkommande kort, kansliet, Sollentuna; Esko AKP, Lennart AOG, Bengt CCT, Ingemar SYQ och samt gm Hasse BYD

Veckorapport 17 oktober
Den 13/10 sorterade vi 10,5 kilo från i första hand ARI, sålunda italienska kort + icke sorterade 4 kilo via Norrköping den 15:e ds, direkt till DJZ-lådan.
Den 20/10 tänker vi ge oss i kast med QSL hittils insamlade från från JARL, RAC, UR, YO3IPA, ca 8 kilo, som vi hoppas får sällskap med ytterligare kilon.

Veckorapport 8 oktober

Vi sorterade 11 kilogram kort från RSGB den 6:e dennes. Den 13/10 står 9 kilo QSL på tur från ARI samt övriga från ERAU/ES, SV1JG, UR samt YO3IPA.

Den 20/10 väntar än så länge endast drygt 6 kilo japanska kort.

Som vänligt, 161
från oss alla, till er alla!
/ Hasse BYD

Veckorapport 2 oktober

Försenad information, för den ev. intresserade men BYD har haft fulltecknad tid och ingen över till detta. Den 29:e, således förra månaden(!) sorterades annonserade 10 kilon från DARC. Packades även konfirmationskorten till Östersjöns Pärla och postades 2kg. Bör ha anlänt den 30/9. Kvittens emotses!

Den 6/10 väntar oss iaf ytterligare kort, nämligen 11kg från RSGB. Inte nog med det utan, till den 13/10 väntar 10kg från ARI i Milano på oss. Inför den 20/10 har en blygsam JARL-karting gömts med hopp om tillökning. Det ser alltså fortfarande riktigt Löfande ut…

Som vanligt, från oss alla, till er alla = 73 + 88 och MÅ VÄL!
gm Hasse BYD

Veckorapport 23 september

Den 22/9 planerades att för dig omhändertagas kort från BFRA/LZ, HA, ON, dittills (15/9) ca 7kg. Slutligt resultat: + E7, LX, LY, PY samt YO….inalles 10 kilogram.

Till den 29/9 har vi sparat +10kg från DARC i Baunatal. Den 6/10 väntar oss iaf ytterligare kort, nämligen 11kg från RSGB. Inte nog med det utan, till den 13/10 väntar 10kg från ARI i Milano på oss. Det ser ju riktigt Löfande ut…

Packades även 9kg till SM2 och samma mängd till SM4, som avhämtades fvb under e.m. den 22/9. Som vänligt, önskas en kvittens vid ankomst. TACK på förhand!

Återigen, från oss alla, till er alla = 73 + 88 och MÅ VÄL!
gm Hasse BYD

 

QSL-gruppens veckorapport, publicerad den 15 september

”Ytterligare en, som det känns, mycket  snabbt avverkad vecka, nu lagd till historien. Idag har vi, AKP, AOG, CCT, gästande DJZ, SYQ och undertecknad, flitigt sorterat 11kg kort, från: Friedrichshafen, OH0XX, OM, SM, SV, UNGO/UARL=Ukraina.

Den 22/9 planeras att för dig omhändertagas kort från iaf BFRA/LZ, HA, ON, hittills ca 7kg.
Till den 29/9 har vi sparat +10kg från DARC I Baunatal.”
QSL-gruppens veckorapport, publicerad den 8 september
”Den 8/9 hanterades 10,5 kilogram japanska kort, som alltid inkluderande en onödigt stor mängd felaktiga, m.a.o. sådana, som rättskrivna borde ha hamnat i först och främst Slovenien men, även i Ungern med flera länder. Som bonus ytterligare några svenska brevförsändelser med kort, som vbf och d:o gällande ett Panamaregistrerat brev.” Vi bugar och tackar även för den gångna helgens QSL-bytarträff i Jönköping, inalles ca 45 kilo till, samt 10 kilo ifrån Jkpg; SM3, SM5, SM6 (Tack Jerry!), SM7, JSM och DJZ.

Årets DX-MATCH i Jönköping, blev en jättesuccé och undertecknad är lyrisk over ett ur alla aspekter 5-stjärnigt arrangemang! En mycket stor eloge till SK7AX samt alla inblandade, ingen nämnd och således ingen heller glömd!

QSL-gruppens veckorapport, publicerad den 28 Augusti

Den 25/8 sorterade vi TA + OH, inalles 8 kilogram. Inför kommande två veckor har vi följande, som väntar: den 1/9, OESV samt SRR, PoBox 88uti Moskva = 12 kilo. Till Jkpg och DX-MATCH medför vi QSL till: SM3, SM5, SM6 (TACK Jerry BZV!), SM7, DJZ och JSM. Den 8/9, väntar oss 10,5kg från JARL. Som alltid, från oss alla, till eder alla, 73/88.
SSA:s eminenta QSL-servicegäng, inkommande, kansliet, Solletuna,
gm Hasse SM0BYD

QSL-gruppens veckorapport, publicerad den 18 Augusti
Den adertonde augusti 2016, och sålunda åter torsdag, hanterade vi sannolikt den avslutande leveransen från ARRL med W1AW/*-kort, idag 13,5 kilogram. Inför kommande två veckor har vi följande, som väntar: den 25/8,TA + OH, 8 kilo, som ju kan utökas, liksom till den 1/9, OESV samt SRR, PoBox 88uti Moskva = 12 kilo.

Som alltid, från oss alla, till eder alla, 73/88.
SSA:s eminenta QSL-servicegäng, inkommande, kansliet, Solletuna,
gm Hasse SM0BYD

QSL-gruppens veckorapport, publicerad den 14 Augusti

Torsdagen den 11 augusti sorterades ånyo en laddning kort från ARRL, även denna vecka W1AW/*-kort plus del av två kilo övrigt adderade, också från ARRL. Inför torsdagen den adertonde augusti, har vi en karting om 13,5 kilogram, även dessa enligt ovan nämnda.

Till DX-MATCH I Jönköping, medför Esko å Hasse kort till: DJZ, JSM plus sannolikt ytterligare akrivmtrl, SM3, SM5och SM7. Fler intressenter eller möjligt medskick?

Från oss alla, till eder alla = 73+88
samt lycka till med numera oftast rätt uschla condx!

 

QSL-gruppens veckorapport, publicerad den 5 Augusti
Torsdagen den 4:e augusti omhändertogs de lättsorterade samt ARRL-levererade, i första hand W1AW/*-korten, inalles 13 kilogram.

Endast förra veckans utlovade men inställda SM1-leverans, skickas istället detta veckoslut. F.n. dammfritt på packbänk, där inkommande QSL-kortförsändelser vanligtvis samlas på kansliet.

FÖRSTA UTROP OCH FÖRFRÅGAN TILL SAMTLIGA DISTRIKT:
Kommer du till DX MATCH  i Jönköping och eller jan du ta med kort från/till ditt distrikt? De distrikt, som inte hör av sig, får heller Inga kort till Jkpg fvb. Vi emotser tacksamt ditt svar. Tänk på i så fall inbesparade portokostnader för SSA. TACK på förhand!
Esko AKP & Hasse BYD bistår med frakt ToR.

QSL-gruppens veckorapport, publicerad den 1 Augusti

Jag skrev ju ”Med litet tur skickar några byråer en laddning innan egna semestertider.”

Det är icke ofta jag blifver bönhörd men, så blev det. Onsdagen den 27:e ds avhämtade BYD, 9 kilogram från DARC I Baunatal, efter sedvanliga 3v väntetid. Dessa plus lagrade två kilogram, f.ö. från BFRA i Sofia, JA1GZY, PY7, SA3CFT, SAQ och SM6NM, M0OXO, YO3 + YO8. Inalles 11, sorterades med hjälp av Janne DJZ, Ingemar SYQ, Lennart AOG och Esko AKP, torsdag fm. Till den 4/8 väntar 13 kilo W1AW/*-kort, som tacksamt levererades direkt till oss den 27/7

För/från ditt QSL-gäng I Sollentuna,
73 gm Hasse / -0BYD

QSL-gruppens veckorapport, publicerad den 15 juli
Egentligen ingen större idé att meddela veckans status eftersom vi inte fick mer än förra veckans annonserade 3 kilo, från Norge samt Lettland men, gör det i alla fall.  Med litet tur skickar några byråer en laddning innan deras semestertider. Intet är, som vi vet, som väntans tider…..
För/från ditt QSL-gäng I Sollentuna,
73 gm Hasse / BYD

 

QSL-gruppens veckorapport, publicerad den 8 juli
Torsdagen den 7 juli sorterades 12 kilogram med spanskt ursprung. Inför den 14:e ds, har vi 3 kilo på lager, som BYD hoppas fått sällskap av ytterligare några kg, när det åter är dags att kavla upp QSL-kortärmarna.
Vi önskar dig en fantastisk vecka!

QSL-gruppens veckorapport, publicerad den 1 juli

Torsdagen den 30 juni, sorterade en än mer decimerad QSL-korthajskara elva kilogram QSL med italienskt ursprung. Inför den 7/7 väntar i dagsläget 5 kilo, från Norge och Lettland. Till den 14/7 väntar i dagsläget tolv kilo från Spanien.

Status, för distriktsmottagare: BYD och Thérése fixade följande: SM2: 6kg; SM4: 8 kg; SM5: 11 kilo; SM7: 11 kilo. Thérése postat försändelserna den 30/6.  Kvittenser emotses tacksamt. Övriga distrikt får dock se tiden an till när kansliet åter öppnar i augusti, för fler konfirmationskort.

Så va´re med den saken… från SSA-QSL-gänget, som icke stänger för semester…
Vi önskar Thérése & Jonas en riktigt njutbar semester!
73
gm Hasse/BYD

 

QSL-gruppens veckorapport, publicerad den 23 juni

Torsdagen den 23:e juni 2016, sorterade vi 11 kilogram kort från DARC i Baunatal, samt ytterligare några kort från SM, K, PY8 samt ZL. Den 30/6 väntar kort med italienskt ursprung på vår hantering och inför den 7/7 har vi redan 2 kilo QSL från NRRL.
Din emintenta QSL-servieavdelning stänger icke heller sommaren 2016 för semester. Däremot inga QSL-leveranser förrän Thérése återvänder i augusti.

Trevlig  midsommar önskas dig från Sollentuna!

QSL-gruppens veckorapport, publicerad den 16 juni

Idag, med decimerat antal QSL-korthajar, sorterades 10,5 kilo, från ARRL, CX, GW, K, samt Olli PZ50X (OH0XX). Den 23/6 väntar oss elva kg från Baunatal och DARC. Den 30/6 väntar oss nio kg från italienska ARI. Juni månads QSL-sysselsättning å kansliet, sålunda räddad.
Som alltid – 161 /Hasse -BYD

QSL-gruppens veckorapport, publicerad den 9 juni

2016-06-09,  Hasse SM0BYD:
Veckobrevet inställt på grund av att vi icke erhållit några QSL under gångna veckan…

QSL-gruppens veckorapport, publicerad den 4 juni

Under den senaste veckan anlände 13 kilogram QSL från schweiziska USKA, holländska VERON, som vanligt inkluderande belgarnas kort, f.ö. QSL från VK, K, SM och en rejäl bunt från Sochi. Rubbet imponerande snabbt och smidigt sorterat för att framledes vidarebefordras.  Innan semestern skall vi troligen klara detta till några distrikt.

QSL-gruppens veckorapport, publicerad den 27 maj
Totalt 11 kilo QSL,  från JARL – Tokyo, BFRA – Sofia, G3TXF = mästaren, SARTS – Singapore, samt f.ö. K, PY och SM.

Glöm för övrigt inte att anmäla dig till höstens DX MATCH, 2-4 September i Jönköping! Ifall du deltar i denna träff ber vi dej, ifall du deltar samt kan, att medföra dina utgående QSL. Vi uppmanar distriktsmanager i SM5- SM6 och SM7 att meddela ifall vi skall ta med kort eller ej. Esko och Hasse är anmälda till DX Match 2016.

QSL-gruppens veckorapport, publicerad den 22 maj
Torsdagen den 19:e ds, hade vi inte så mycket att kämpa med, endast 7 kg att sortera, från USKA/HB, HC, PY2, CTARL I Taipei (inkl 1kg felsorterade fvb till rätt land + PW0FN och de 4 kilo serbiska QSL jag medförde från QSL-byrån därstädes men, nedanstående status innefattar även den 12/5 och de 11,5 kilo krapparne sorterade, från RA/UA Tambov + YO3IPA.
Så é´re med den saken.

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com