Prylmarknaden årets höjdpunkt i Handen

Posted by Erik SM7DZV on 30 oktober, 2016 in Nyheter |
pryl4

Gemytlig stämning, cirka 300 besökare – ungefär som föregående år – letade efter fynd och bra-att-ha-grejer och träffade etervänner.
FOTO © Göran SM5XW.

— Av Lars-Erik SM0FDO —

Nu är årets utgåva av Prylmarknad i Handen genomförd. Drygt 100 m bord och 25-talet säjare/utställare gjorde denna prylmarknad till den största vi hittills haft.

Antal besökare förutom säljare och funktionärer var strax under 300, ungefär som tidigare år. Nästan alla av amatörradiofirmorna fanns på plats denna dag, och vi hade besökare från samtliga amatördistrikt.

 

bc-pyts-foto-sm5xw

Ingen prylmarknad utan några gamla BC-pytsar! Handens höstträff inget undantag.
FOTO © Göran SM5XW.

Nya lokaler för i år
I år var vi i helt nya lokaler, yrkesskolan av Fredrika Bremergymnasiet. Huset är nybyggt och innebar att allt var helt nytt för oss. De flesta uppfattade de nya lokalerna som betydligt större och luftigare. YL-baren är också större och nära nog fylldes av sugna besökare direkt på morgonen.

Fynd och samvaro
Att fynda är väl mångas mål, medan andra ser det mer som en träffpunkt där man möter många av sina etervänner. God och gemytlig stämning upplevde vi att det var och de vi talade med verkade väldigt nöjda.

SK0QO tackar
Nöjda är också vi som jobbat med marknaden! Tack till alla utställare, funktionärer och besökare för en mycket lyckad dag, hälsar Södertörns Radioamatörer.

yl-baren-besk-foto-sm5xw

YL-baren: Fr.v. Ann, Yvonne/SA0YLY, Elin, Lotta (L8), Marie och Ida.
– YL-baren gjorde ett fantastiskt jobb och alla mackor tillverkades natten före, berättar Lasse SM0FDO. När jag skulle fika efter att marknaden var klar fanns bara lite kaffe och en bulle kvar så jag blev utan macka. Bra betyg.

FOTO © Göran SM5XW.

 

Länk: 
SK0QO Södertörns Radioamatörer

 

Print Friendly, PDF & Email

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com