VU7MS QRV från Kavaratti Island från idag

Posted by Erik SM7DZV on 28 november, 2016 in Nyheter |
vu7ms-from-kavaratti-island

Kavaratti Island.
Illustration: DX-World.
Klicka på bilden för att läsa hela artikeln.

— Av Erik SM7DZV —

Efter helgens stora CQWW-test går amatörradion tillbaka till normalläge. DX-World rapporterar att VU2CPL Manoj och VU3NXI Margareta kommer att vara QRV som VU7MS från Kavaratti Island, Lakshadweep från i den 29 november till den 2 december 2016.

Radiotrafiken kommer att vara på semestermanér på 40/20/17/15 mmeters banden på CW & SSB. De kommer att försöka vara QRV nära IOTA frekvenser så mycket som möjligt och de kommer att hela tiden köra split (duplex). Bara en station kommer att kunna vara QRV åt gången på grund av logistiska begränsningar. Det går bara ett litet flygplan till ön och varje person får endast ta med sig 15 kilo bagage.

Länk till mer Info hos DX-World

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com