Redaktionens arbete på väg normaliseras

Posted by Erik SM7DZV on 4 februari, 2017 in Nyheter |

Ibland händer det saker som är stört omöjliga att i förväg skriva in i sina planeringskalendrar. Plötsligt utbrott av lunginflammation visade sig vara en sådan sak.

Efter mer än en veckas påtvingat presstopp är arbetet vid Amatörradionyheterna på väg att långsamt återgå till det normala.

Antibiotikan biter och alla värden pekar i rätt riktning. Redaktören är på väg tillbaka.  Det kommer att handla om deltidsarbete, men vi hoppas verkligen att det inte fler gånger ska behöva blir tvärstopp.

Tack för all förståelse och allt stöd under den uppkomna situationen.

Nu försöker vi köra igen.

73
Erik, SM7DZV.

 

Text publicerad 2017- 02-01 klockan 22.13:

Förklaring tilll en veckans total nyhetstorka

I torsdags drabbades jag av lunginflammation. Jag var naturligtvis inte helt säker, bara intill visshet gränsande sannolikhet. Fredag och lördag feber precis under 40-trecket. I lördags eftermiddag åkte jag ambulans till sjukhuset i Kalmar, tät dimma, 50 km/timmen. Personalen på den tillkallade ambulansen, som såg i vilket skick jag var, tog inte på sitt ansvar låta mej stanna  hemma.

Det tog mindre än en och en halv timme, inklusive tiden för lungröntgen, att fastställa diagnosen lunginflammation. Personalen på akuten och på avdelning där jag nu ligger jobbar för fullt med massor av undersökningar och prover, har problem att hitta vilken bakterie som jag drabbats av. I eftermiddag fick jag en tredje sort penicillin. Rent  bildligt har man fått över från kulgevär till 12 kalibrigt grovhagel.  Om något dygn vet vi om den nya ammunitionen biter. Allt jag vet är att  jag inte är tillbaka hemma före helgen.

Personalen gör ett fantastiskt bra jobb med mej. De som klagar på sjukvården har nog inte varit särskilt allvarligt sjuka.

Detta är förklaringen till att jag inte kunnat uppdatera min hemsida på sistone. Det är också förklaringen till att jag inte har svarat på alla e-brev med vändande post.

73
de Erik SM7DZV

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com