”Inga påtagliga förändringar
av kortvågskonditionerna de närmaste dygnen”

Posted by Erik SM7DZV on 5 februari, 2017 in Nyheter |

— Av Erik SM7DZV —

Australiensisna rundvädertjänsten rapporterar fortsatt oförändrade kortvågskonditioner – är det tillåtet att skriva fortsatt dåliga? – för Europa. Inga varning för flares. Inga varningar om kraftiga förändningaqr i MUF.

Länk SWS


T-index skillnaden mellan obserad och förväntat MUF
T-index anger skillnaden mellan observerad MUF och prognosticerad MUF visas på karta på rymdvädertjänstens hemsida, se länk eller vår verktygslåda. Observerat T är just nu och prognosen för de närmaste dagarna talar om uppgång till 30.

… åtminstone inte sämre
Det här är ändå så små förändringar att det vore fel att börja tala om bättre kortvågskonditioner. Låt mej uttrycka det så, att det under de närmaste dygnen, med hänsyn till den källa vi har, åtminstone inte ser ut att bli sämre..

Print Friendly, PDF & Email

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com