Radiomuseets 99-onde nyhetsbrev

Posted by Erik SM7DZV on 11 april, 2017 in Nyheter |

Radiomuseet har i april utkommit med sitt 99-onde nyhetsbrev.

Bland rubrikerna finns artiklar bland annat om kristaller till kristallmottagaren, mobil telefoni omkring 1925 och 2017 samt om Irina Gardenia, Moskvaradions svenskspråkiga hallåa, som var verksam  från 1950-talet och framåt.

Månadsbrevet från Radiomuseet mejlas ut till intresserade läsare samt nuvarande och tidigare medlemmar i föreningen. Nyhetsbrevet kan beställas genom att mejla till info@radiomuseet.se och tala om att man vill ha utskicket.

Länk: Klicka på logotypen!

/Erik SM7DZV

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com