Två nya radioamatörer har anlänt
till Internationella Rymdstationen

Posted by Erik SM7DZV on 21 april, 2017 in Nyheter |

Nya besättningsmedlemmarna i främre raden, fr.v. Fjodor Yurchikhin RN3FI och Jack Fischer KG5FYH under samtal med familjemedlemmar på marken strax ankomsten till rymdstationen. Bakre raden fr.v. Oleg Novitskiy, kommendör Peggy Whitson och Thomas Pesquet.
Credit: NASA TV

Efter sex timmars flygning anlände i går NASA- astronauten Jack Fischer KG5FYH och kosmonauten Fjodor Yurchikhin RN3FI, från den ryska rymdorganisationen Roskosmos till den Internationella Rymdstationen. Deras uppgift är att fortsätta pågående vetenskaplig forskning.

Länkar
Nyhetsartikel hos Southgate Amateur Radio News.
NASA: Expedition 51 Crew Greeting Ceremony 

/SM7DZV
Print Friendly, PDF & Email

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com