Starka band mellan radioamatörer
och människor som arbetar inom rundradion

Posted by Erik SM7DZV on 19 juni, 2017 in Nyheter |

Radio World rapporterar att för många personer, som är verksamma inom rundradion, förblir amatörradio ett aktivt intresse. Många som arbetar med rundradio började som radioamatörer och har förblivit aktiva inom hobbyn.
Läs hela artikeln hos Southgate.

(En länk direkt till Radio World har tagits bort av säkerhetsskäl. /Red.)
(Använd till exempel Bing eller Google översättningsprogram för att få hjälp med språket om det behövs. Klistra in länk eller texten till vänster. Till höger kommer därefter en tveksam men med lätt ansträngning begriplig ”översättning”. ”Skinka radio” = amatörradio.)
Print Friendly, PDF & Email

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com