Hans SM6CVX deltar
i IOTA-expedition till Bangladesh

Posted by Erik SM7DZV on 8 augusti, 2017 in Nyheter |
Uppdaterat 2017-08-10: Klicka på bilden för länk till hemsida.

Hans SM6CVX åker på IOTA-expedition till Bangladesh i oktober.
Klicka på bilden för länk till expeditionens hemsida.

Hans Hjelmström SM6CVX rapporterar om en kommande IOTA-expedition till Bangladesh i oktober:

En internationell grupp radioamatörer, som består av Derek G3KHZ, Hans SM6CV, Axel DL6KVA / Steve G4EDG, Tuhin S21ED och Anup S21TV, kommer att vara QRV från Bangladesh på IOTA-öarna AS-127 Chittagong Region group och AS-140 Khulna / Barisal Region group.

 

Aktiviteten börjar omkring den 13 oktober och fortsätter fram till runt 27 oktober. Trafiken kommer att genomföras på 40 till 15 meter. Vertikala dipoler kommer att användas för varje band. Det är en IOTA-expedition och trfaksätten blir telegrafi och SSB.

QSL för AS-127 skickas till SM6CVX och för AS-140 till G3KHZ. QSL endast via buro eller direkt enligt information på qrz.com. Ytterligare information kommer att finnas på hemsidan som öppnas inom några dagar.

Print Friendly, PDF & Email

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com