Heathkitklubben SK7XN har flyttat till Axamo

Posted by Erik SM7DZV on 31 augusti, 2017 in Nyheter |

Svenska Heathkitklubben med klubbsignalen SK7XN fått ny adress.En HW100 finns nu installerad hos Svark, och förhoppningen är nu att Heathkitklubbens anropssignal SK7XN ska kunna luftas  oftare.

Klicka på logotypen för länk till klubbens hemsida.

 

— Av Mats SM7BUA —

Mats SM7BUA ordförande för Heathkitklubben, här som operatör vid SK6SAQ i Grimeton 2016.
FOTO © Erik SM7DZV.

Efter några års tystnad är det nu dags att ”blåsa liv” igen i Heathkit-klubben. Jag har under de senaste  åren tillbringat vinterhalvåret nere på EA8 Teneriffa, och det har inneburit svårigheter att kunna vara aktiv när det gäller klubbens verksamhet.

Nya medlemmar
Det har under de senaste åren tillkommit en del nya registrerade medlemmar, så fortsatt finns det intresse av att försöka hålla liv i det nätverk som Heathkitklubben innebär.

 

Hemsidan
Hemsidan sköts fortsatt av Roland SM6EAToch Kåre SM6GRD har hjälpt till med en del bild och text.

Flyttat till SVARK
Svenska Heathkitklubben med klubbsignalen SK7XN fått ny adress. Södra Vätterbygdens Amatörradioklubb SVARK har varit villig att ge möjlighet för SK7XN att installera en HW100 i sin klubblokal i Axamo, och därifrån kan vi aktivera signalen i framtiden. Förhoppningen är att detta ska innebära en möjlighet till mer kontakt med klubbens medlemmar genom QSO på 80-metersbandet. Tillsammans ska vi försöka att i framtiden aktivera SK7XN med förhoppningen att kunna stimulera att Heathkitriggar fortsatt ska höras på amatörbanden.

Print Friendly, PDF & Email

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com