Säkrare Amatörradionyheter

Posted by Erik SM7DZV on 18 oktober, 2017 in Nyheter |

”Https” i början av Amatörradionyheternas webbadress (”URL”) innebär att vi nu har  gått över till en säkrare, krypterad, överföring mellan vår webbserver och din egen dator. Tanken med att kryptera data är att ingen annan på nätet ska kunna avlyssna eller manipulera informationen.

Dessvärre tycks säkerhetsuppgraderingen ha medfört att ett par nätplatser som vi refererar till, men som saknar motsvarande säkerhetsnivå, inte svarar på anrop från sina ursprungliga platser på vår sida. Vi arbetar på att lösa problemet.

//Erik SM7DZV
Print Friendly, PDF & Email

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com