SM5SUH: — Triss och 60-årsresa på Jannes Resor

Posted by Erik SM7DZV on 3 december, 2017 in Nyheter |

Första dagens vinster.

Det kom ett mejl från Ödeshög:

Jannes Resor ligger ett par nya mappar. Under 2017 finns en mapp där man kan se hur stor vinstchansen är om man köper 150 trisslotter och börjar skrapa :-) Inte så mycket radio med detta men lite intressant kanske för de som tänkt köpa triss?

Tio lotter skrapade den 3 december. Två 30-kronorsvinster första dagens skrapning. Inga vinster dag två. Åtta lotter utan vinst på två dagar, minus 240 kronor. Ingen vidare affär hittills…


Plan för 60-årsresa
Och under 2018 ligger resplanen för min 60 årsresa utlagd med bokade nätter inlagda. Allt är preliminärbokat ännu så länge men när det är fast kommer även datumen att finnas med. Planen är att det minst kommer finnas 2 meter i bilen, kanske kortvåg men eftersom jag har möjlighet att köra kortvåg på 2 platser utefter vägen så blir det troligen bara 2 meter under färd. Avresa runt den 7/8 och hemresa den 15/8 om planeringen håller.

73 de
Janne SM5SUH

Print Friendly, PDF & Email

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com