Kampanj på skyddsväskor på Jula

Posted by Erik SM7DZV on 22 december, 2017 in Nyheter |

Klicka på bilden för länk till JULA.

— Av Erik SM7DZV —

Får man göra reklam, frågar en av våra läsare. Tipset handlar om att Jula just nu och fram till den 29/12 säljer skyddsväskor till nedsatta priser.

Det handlar om att skilja mellan reklam och konsumentupplysning. Vår läsare beskriver hur radioamatörer kan använda denna typ av olika skyddsväskor för att skydda sin utrustning  i olika situationer. Det är inte reklam. Det är konsumentupplysning. Det är tillåtet.

”Jag tänker på de, som vill skydda sina riggar, kameror, datorer och liknande”, skriver tipsaren. ”Jag har själv använt mig av dessa till bl.a. systemkameran i många år men priserna har avskräckt mig att skaffa större till andra saker men nu när jag såg dessa kunde jag inte låta bli att köpa ett par stycken så nu är julklappen till mig själv fixad. I Jönköping, där jag handlade, var det ganska utplockat men då fanns alla storlekar i alla fall.”

Print Friendly, PDF & Email

Etiketter: ,

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com