Tack för 2017, God Jul och Gott Nytt 2018!

Posted by Erik SM7DZV on 24 december, 2017 in Nyheter |

Motala Radiotorn.
Foto © Lennart SA5MMM.

Tack alla ni trogna och återkommande läsare, för att ni besöker vårt nyhetsmagasin!

Tack, naturligtvis, till er som tipsar, skriver och fotograferar. Er medverkan är det som gör att nyhetsflödet inte sinar, stagnerar eller blir ointressant.

Tonvikten i vår nyhetsförmedling ligger på amatörradio. Men – som alla redan noterat – tar vi även upp vetenskap samt aktuella samhällsfrågor, framför allt inom telekommunikation, beredskap, nationell säkerhet och it-säkerhet. Vi får många återkopplingar som visar att just vår bredd är uppskattad.

 

1,6 publiceringar varje dag hittills i år
Under 2017 fram till i dag, den 23 december, har Amatörradionyheterna publicerat 580 nyhetsartiklar eller notiser. Det motsvarar ett genomsnitt av 1,6 publiceringar per dag.

2018 – ytterligare ett år mot solfläcksminimum
2018 blir ytterligare ett år på vägen mot solfläcksminimum. För radioamatören kommer det att innebära både svårigheter och utmaningar. En sak står dock helt klar: Det kommer inte att saknas ämnen för nyhetsförmedling om radiokommunikation och amatörradio.

Tala om för oss när du ser något intressant!
Var snäll och säg till, när du ser något intressant som händer inom vårt område. Mejla ditt tips till redaktionen på enklaste vis. Klicka här!

Gott Nytt 2018!
73 de Erik, SM7DZV
Ansvarig utgivare

Print Friendly, PDF & Email

Etiketter:

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com