Uppdatera webbadressen
till Amatörradionyheterna

Posted by Erik SM7DZV on 25 februari, 2018 in Nyheter |

När Amatörradionyheternas utgivningsbevis förnyades för ett år, sedan fick vi lov att byta till en ny webbadress, ”URL”. Den som idag använder den gamla adressen för att nå Amatörradionyheterna får nu felmeddelandet ”Internal Server Error”.

Lös problemet genom att använda adressen https://www.hamnews.se/, och spara den som nytt bokmärke.

 

Krypterad dataöverföring
“Https” i början av Amatörradionyheternas webbadress (“URL”) innebär att vi jämfört med tidigare gick över till en säkrare, krypterad, överföring mellan vår webbserver och din egen dator. Tanken med att kryptera data är att ingen annan på nätet ska kunna avlyssna eller manipulera informationen.

//Erik SM7DZV
Print Friendly, PDF & Email

Etiketter: , ,

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com