”Onödigt hemlighetsmakeri” och okunskap
— Tung kritik mot Transportstyrelsens ledning
för besluten som ledde fram till IT-skandalen

Posted by Erik SM7DZV on 28 februari, 2018 in Nyheter |
2018-02-26:

Klicka på logotypen för länk till källan.

Dagens Juridik redovisade i förrgår justitierådet Thomas Bulls utredning av Transportstyrelsen utkontraktering av IT-driften till utlandet. Rapporten är starkt kritisk mot hur ledningen för Transportstyrelsen agerade. Dagens Juridik skriver:

Cheferna visste inte vilken hemlig information som fanns och hade ingen aning om inte hur den skulle hanteras. Justitierådet Thomas Bull riktar hård kritik mot Transportstyrelsen om hur myndigheten under tidspress och av misstag outsourcade IT-driften till IBM i utlandet – för att spara pengar.

Länk till källan.

//Erik SM7DZV
Print Friendly, PDF & Email

Etiketter: , , ,

Copyright © 2014-2023 Amatörradionyheterna All rights reserved.
This site is using the Hamnews.dzv.se Child-Theme, v3.1.4, on top of
the Parent-Theme Desk Mess Mirrored, v2.5, from BuyNowShop.com